Logo DAVG
Foto Header
Logo DAVG

Informatie cursus elementaire gehoorzaamheidDoel cursus elementaire gehoorzaamheid:

U kunt deze cursus volgen na de puppycursus of wanneer uw hond ten minste 6 maanden oud is. Met deze cursus wordt (verder) aan de gehoorzaamheid van uw hond gewerkt. De basisoefeningen worden aangeleerd of uitgebouwd en nieuwe oefeningen worden aangeleerd. Zo leert uw hond onder andere netjes los en aangelijnd naast het baasje te lopen, te zitten, te liggen en te blijven. Daarnaast leert uw hond ook dat mensen uw hond kunnen benaderen en naar de tanden mogen kijken (de dierenarts bijvoorbeeld). Niet elke hond leert even snel, dus zolang baasje en hond het leuk vinden, kan er telkens voor een nieuw blok van 10 lessen worden ingeschreven. Als u dat wilt, kunt u ook periodiek een (voortangs)examen afleggen. Overleg dit met uw instructeur. Een examen is overigens niet verplicht. Wij vinden het het belangrijkst dat u een goede band heeft met uw hond en dat u samen met uw hond veel leert!

Centraal in deze cursus staat de aandacht voor het baasje, want deze moet leuk zijn čn blijven. Net als bij de puppycursus maken we gebruik van materialen en toestellen die geschikt zijn voor deze leeftijdscategorie.

U moet aan kunnen tonen dat uw hond voldoende is beschermd tegen ziekten door middel van een dierenpaspoort voorzien van entstickers. Vanaf 1 jaar mag u dit ook aantonen door middel van een geldige titerbepaling.

Tijdens en na de les les is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Instructeur(s): Rob (Kynologisch werkhondeninstructeur)
Lestijden: Elke vrijdag vanaf 20:00 tot 20:45
Kosten: € 70,- voor 10 lessen
Examen: Overleg met uw instructeur
Startdata: Altijd
Informatie/Inschrijven: U kunt ons mailen voor meer informatie of om uzelf in te schrijven. Klik HIER voor het contactformulier.