Logo DAVG
Foto Header
Logo DAVG

Informatie cursus elementaire gehoorzaamheidDoel jonge honden cursus:

U kunt deze cursus volgen na de puppycursus of wanneer uw hond ten minste 6 maanden oud is. Met deze cursus wordt (verder) aan de gehoorzaamheid van uw hond gewerkt. De basisoefeningen worden aangeleerd of uitgebouwd en nieuwe oefeningen worden aangeleerd. Zo leert uw hond onder andere netjes los en aangelijnd naast het baasje te lopen, te zitten, te liggen en te blijven. Daarnaast leert uw hond ook dat mensen uw hond kunnen benaderen en naar de tanden mogen kijken (de dierenarts bijvoorbeeld). Niet elke hond leert even snel, dus zolang baasje en hond het leuk vinden, kan er telkens voor een nieuw blok van 10 lessen worden ingeschreven. Als u dat wilt, kunt u ook periodiek een (voortangs)examen afleggen. Overleg dit met uw instructeur. Een examen is overigens niet verplicht. Wij vinden het het belangrijkst dat u een goede band heeft met uw hond en dat u samen met uw hond veel leert!

Centraal in deze cursus staat de aandacht voor het baasje, want deze moet leuk zijn čn blijven. Net als bij de puppycursus maken we gebruik van materialen en toestellen die geschikt zijn voor deze leeftijdscategorie.

U moet aan kunnen tonen dat uw hond voldoende is beschermd tegen ziekten door middel van een dierenpaspoort voorzien van entstickers. Vanaf 1 jaar mag u dit ook aantonen door middel van een geldige titerbepaling.

Tijdens en na de les les is er voldoende ruimte om vragen te stellen.


Lestijden: Elke vrijdagavond van 20:00u tot maximaal 21:00u
Kosten: € 100,- voor 10 lessen (10e les examen), contant te betalen bij aanvang 1e les
Startdata 2020: 21 augustus, 13 november
Informatie: U kunt ons mailen voor meer informatie. Klik HIER voor het contactformulier.
Inschrijven: Klik HIER voor het inschrijfformulier.